14 Ağustos 2009 Cuma

Florya'da Bir Beyefendi...

.. Mİ Acaba ? :))

Ah Be Kardeşim Başına Ne Geldi?


Büyük Kaptan ( 3 ) foxta yıldızını yeniden parlatıyor.İstanbul sokaklarındaki afişlerinde gözlük reklamlarına kapak oluyor.Yapma bunu,yapma bunu..


Gezgin Futbolcular Part 1:Tolga Doğantez


Bu Postlarda SüperLig'de gezgin diye nitelendirdiğimiz futbolcuları inceleyeceğiz.İlk konuğumuz Gezgin diyince akla gelen ilk isimlerin başında gelen Tolga Doğantez..


Bir oyuncu düşünün google'da arattığınızda ,görsellere tıkladığınızda ilk sayfada 8 farklı takımla pozu gelsin.İşte öyle bir adamdan bahsediyorum Tolga Doğantez.1975 doğumlu yani 34 yaşında bu yaşa kadar sığdırdığı takımları sıralıyoruz.


14

Turgutluspor, Y.Bornovaspor ,Göztepe ,Adıyaman ,Gençlerbirliği ,Beşiktaş ,İstanbulspor Ankaragücü ,Ankaraspor ,Samsunspor ,Diyarbakırspor , Sivasspor, Çaykur Rizespor ,Manisaspor

Yazarken bile yoran bi geçmiş.Son takımı Diyarbakırspor Tff'de incelediğimiz de geçmiş kulupleriyle iyi ilişkilerle ayrılmışki genelde hep geri dönüşler yaşamış tekrar aynı formayı giyebilmiş.Ah be Tolga aldığı peşinatlar İstanbulda kaç villa eder.Bakalım seneye nerdesin düzeltiyorum devre arası :))







Stephan Tomas


Zaman zaman yaptığı hatalar olsa da beğendiğim bir stoper.Galatasaray ve Fenerbahçeye katkısı yadsınamaz.Hemen hemen her lige uydurabilcek bir yapısı var.Ve işte o Tomas bugunlerde Gençlerbirliği ile görüşüyordu fakat anlaşamamış Sivasspor devreye girmiş transferi de hemen hemen bitmiş.Yasin Çakmak ve M'bamba gibi stoperleri fos çıkan Sivas , Tomas'la nokta transfer yapmış olur eğer gerçekleşirse bu transfer.Rusyanın soğugunu tatmış Tomas kaldırır Sivas'ın soğuk ayazını..

Heyecan


En son ne zaman heyecanlanmıştık böyle. Frank Rijkard'ın gelişiyle Galatasaray'ı yepyeni bir sistem bekliyordu 4-3-3.Merak ediyorduk bize uyar mı yapar mıyız.Rijkard gelir gelmez yaptığı açıklamada: ''Yeni sezonda izlenirken zevk veren bir takım,hücumu düşünen bir yapı belirleyeciğiz demişti.'' Hangimiz bu kadar erken bekliyordu ki bu heyecanı.Kısa zamanda taşlar yerine oturuyor.Her maç sabırsızlıkla bekleniyor.Bi maç bittikten sonra soruyoruz sonraki maç ne zaman.Sonraki maç yarın işte.Yarın Sami Yen'de sezonu açıyoruz Frank'le. Tobol ve Netanya'nın ardından Lig maçıda geldi çattı.Yarın yine iyi futbol yine zevk veren bi takım olacağına eminiz.Heyecana dayanacak bu can yarın 21.45 'te Şampiyonlar Ligi saatinde ..


Elano Blumer'de şovun parçası olmaya hazır ve nazır ..


ADAM KEWELL




Taa o zamanlar biliyormuş bizim Harry Kewell emrenin neye benzediğini .. Bizim o zamanlar göremediğimizi ,görmüş oz büyücüsü .. Büyük topçuluğunun yanında büyükte adamsın..