5 Eylül 2009 Cumartesi

Sahurda Arjantin - Brezilya


Sahur programında bu gece saat 03.00 te nihat hatipoğlu yerine arjantin brezilya maçı var. Maç messinin doğduğu şehirde oynanması maça ayrı bir hava katıyor. Çok güzel maç izleyeceğimiz kesin..

4 Eylül 2009 Cuma

Marcelo Carrusca


Eski dost dün Ntvspordaydı.10 numarayı da almış sol tarafta çırpınmaya devam ediyor San Lorenzo-Estudiantes karşılaşmasında.Ha oldu ha olacak derken olmadı be Carrusca.Galatasaray taraftarının bir şekilde hatırlayacağı bir isimsin.İlk Gs maçında yedekten girmişti bi düşüşü vardı sol kornerde hatırlayanlarımız tebessüm edecektir.Bence orda başlamadan bitmiştin.

Turkcell Süper Lig Anadolu'da ki Yabancı Futbolcular: Part 2: Ariza Makakula [KAYSERİSPOR]


Anadolu takımlarının dikkat çekici yıldızlarını incelemeye devam ediyoruz 2.konuğumuz Vassel'in ardından Ariza Makakula. 28 yaşında henüz ; bence futbolun en verimli çağında.1.92 'lik boyuyla çok kafa golü atacaktır.(bknz.Gs maçı).Portekiz Milli takımlarının belirli yaş gruplarında forma bulmuş 4 kez de resmi olarak karşılaşmalarda yer bulan Ariza 1 gol atmış.


Kariyerine baktığımız da Vitoria Guimaraes'de başlayan futbol yaşantısı sırasıyla Salamanca-Nantes-Real Valladolid-Sevilla-Gimnastic-Maritimo-Benfica ve ardından Premier League ekiplerinden Bolton.İspanya'da baya bi macera yaşamış,Fransa Lig1'in havasını solumuş,Portekiz Ligine aşina ve Premier Ligin tadına bakan bir isim.


28 yaşına kadar iyi gezmiş Türkiye'de 2 yıldan fazla kalırsa benim için şaşırtıcı olmakla beraber sevindirir.Çünkü bu tip oyuncuların Süper Lig'in kalitesini arttırdığı inancındayım.Lig'de 2 golü olan Makakula; Cangele ve Troisi ile ısınma turlarını erken atlatırsa rahatlıkla 15 golü geçecek gibi duruyor.
*Fotografta ki forma numarası daha önceden Kayseri'ye geleceğinin habercisi olmuş :))

1 Eylül 2009 Salı

5 Hafta'da 2 Kere Karşıma Çıktın Be Kardeşim


Servet'in 5.Hafta 'da Rodrigo Tabata'ya vereceği tepki.Derbi de Mustafa Denizli şans verirse ilginç olacak.5 hafta içinde 2 kez Galatasaray'a karşı forma giymiş olacak Brezilyalı oyuncu.

İstanbul Amatör:Volkan Kocaman Çeliktepespor'da


İstanbul Süper Amatör Küme ve 1. Amatör kümede mücadele eden bir çok takımdan teklif alan Çengelköyspor'un başarılı oyuncusu Volkan Kocaman, sonunda 1.Amatör Küme ekiplerinden Çeliktepespor ile anlaşmaya vardı.


Tecrübesiyle yeni takımı Süper Amatöre çıkaracağını inandığını dile getiren Volkan Kocaman, Çengelköyspor'un alt yapısında futbola başladığını, aralıksız 10 sezondurda değişik kategorilerde Çengelköy formasını giydiğini ve 4 kez şampiyonluk yaşadığını söyledi.


Volkan Kocaman'nın transferini ve ilerki günlerde gireceği yeni yaşını şimdiden kutluyoruz..

Aslan'da Sıcak Saatler

Ufuk Ceylan


Caner Erkin
Kadro derinliği açısından ve rotasyon açısından baktığımızda 2 iyi transfer.Caner rotasyonda kendine yer bulur, Ufuk ise Franco'nun arkasında sağlam yedek olur.Aykut idmanlara devam. 2 güzel haber de Yaser ve Mehmet Güven'in elden çıkarılması olmuş.Orkun oynamak istediği için gitmeyi seçti ve iyi de yaptı.Alparslan Erdem Kayserispora kiralanmış.Toledo'dan çok şey öğrenecek bana göre ve Galatasaray'a güzel bi dönüş yapacak.Uğur Uçar'da aynı gidiş-gelişi yaşamıştı.