29 Ağustos 2009 Cumartesi

Turkcell Süper Lig Anadolu'da ki Yabancı Futbolcular: Part 1:Darius Vassell [ANKARAGÜCÜ]


Bu postlarımızda Anadolu'da forma giyen ilgi çeken,kaliteli ve farklı yabancılara yer vereceğiz.Süper Lig'e renk veren yıldızlar burada olacak.İlk konuk futbolcumuz Darius Vassell.

Öncelikle 29 yaşında Premier Leage'de forma giyen bir oyuncuyu Ankara'ya getirmeyi başaran Ankaragücü yönetimine teşekkür ediyorum futbolseverler adına.
İlk haberi çıktığında balon haber olarak pek kulak asmadığımız fakat Ankara'ya indiğinde vay be dediğimiz bi transfer hikayesi.
Kariyerine baktığımızda sadece 3 kulüp görüyoruz bu da istikrarlı bir isim olduğunu bize gösteriyor.Bu takımlardan ilki Aston Villa.Tam 8 yıl formasını terlettiği takımda 162 maçta 32 gol attı.Ardından 2005 yılında Manchester City' transferi gerçekleşiyor.Burda da 103 maçta 17 gol atarak misyonunu Arapların satın almasıyla tamamlayan Vassell'in sonraki durağı Türkiye oluyor.Ayrıca İngiltere Milli takımı formasını 22 kez giyen Vassell'in 6 golü bulunuyor 1'i Türkiye'ye olmak üzere..

Şuana kadar Ankaragücü ile 3 Süper Lig maçına çıkan Vassel (İlk maç sonradan girdi) 2 gol atarak beklentileri karşılayacağının sinyallerini taraftarlarına verdi.

Beşiktaş-Gaziantep Transfer Hattı



















28 Ağustos 2009 Cuma

Hakketin be koçum



Kaleciler:Serkan Kırıntılı (Ankaragücü), Volkan Demirel (Fenerbahçe), Sinan Bolat (Standard Liege)

Defans:Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Gökhan Zan (Galatasaray), İbrahim Kaş, İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Gökhan Gönül, Önder Turacı (Fenerbahçe)

Orta saha:Arda Turan, Mustafa Sarp (Galatasaray), Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Tuncay Şanlı (Stoke City)

Forvet:Nihat Kahveci (Beşiktaş), Sercan Yıldırım (Bursaspor), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (Paris Saint Germain)
Oynadığı futbolla burada olmayı hakediyor.Ümitliyiz Milli Takıma güveniyoruz.Aksi takdirde sıkıcı bir yaz bizi bekliyor..

27 Ağustos 2009 Perşembe

Hoş Geldin La Liga


La liga bu hafta yıldızlarıyla birlikte start alıyor.Bir tarafta geçen seneye damgasını vurmuş şampiyonların şampiyonu barça.Diğer tarafta katalan hegemonyasına son vermek için bir çok dünya yıldızını kodrosuna katmış real. Tranferler oldu yüzlerce yorum yapıldı.Şimdi izleyip görmek zamanı, hoş geldin futbolun zevk verdiği lig"la liga".


(ilk hafta fikstürü)
R. Madrid-Deportivo
Barcelona-Sporting
Málaga-Atlétic
Valencia-Sevilla
Mallorca-Xerez
Almería-Valladolid
Racing-Getafe
Osasuna-Villarreal
Zaragoza-Tenerife
Athleti-Espanyol

24 Ağustos 2009 Pazartesi

Adale Bu Rahatlatmak Gerek !

Facebook'ta gezinirken gözüme ilişen bir foto.Ah be Servet nasılda bilirsin işini.Hanfendinin facebook'undan da bi foto benden :))




Ergün Penbe'nin İdolü Manchester City'de





Bir röportajında Ergün'e soruluyor.Örnek aldığınız ; idol sol bekiniz kimdir diye.?
Ergün: - Sylvinho
diye yapıştırıyor cevabı.İşte o Sylvinho 1 yıllığına emekli ikramiyesini Araplar'dan aldı.Premier League 'in tadını bakıp bırakır futbolu artık fare solbek..