8 Ağustos 2009 Cumartesi

Kaplanlardan Kangal Avı 1-2


chn
"Sonunda Ts istediğini 4 Eylül'den aldı .. İlerki zamanlar için Ts umut verirken Sivas'taki düşüş devam etmekte. Bi ara maçı izlerken eski Galatasaray taktiği mi dedim Sivas adına Ersen Martin - Hakan Şükür Modeli ve şişirilen toplar .. Türbülans Bülent'in başını da çok şişircek gibi.. Mehmet Yıldız'ın erken geri dönmesi dileklerimle..Fatih Tekke'nin bu takımda olması gerek Umutsuz vakka devam ediyo Ts'de.."

Srdr
"Maçı Sivas-Trabzon dostluğu içinde izledik chn ' la.. Ts deplasmana gelmişti ama asıl deplasmanı yaşayan chn'dı maçı izlerken. Maçta günümüz futbolunun artık orta saha olduğunu ve büyük başarıların forvetlerle defanslarla değil orta saha oyuncularıyla kazanılacağın göstergesi bi maçtı.Sivas'ı izlerken geçen seneki Sivas'tan eser yoktu.Nerde o rakibe kendi sahasında her yeri dar eden Sivasspor.Bülent Uygun büyük hocası Fatih Terim yolunda ilerlemeye devam ediyor. Onun gibi, benim dediğim olur istediğimi oynatır ben başarı kazanırımın peşinde.Fatih terim bile bunun 2.si Galatasaray'a geri döndüğünde yapamamışken Bülent Uygun neyin peşinde. Yazık olan sadece maçın 85. dk dan sonra statdan çıkan, gol için umudunu yitirmiş seyirciye oluyor.

Ts ise geçen sene başlayan revizyonun gelişerek ilerlediğini gördük.Daha ilk hafta için söylenecek şeyler değil ama çok geniş bir oyuncu yelpazesine sahip olmuş takım.Hocada oyunu okuduğu yaptığı hamlelerden belli.Bülent Uygun'un orta sahayı boşaltıp forvet sokan hamlesine. Selçuk'u oyundan çıkarıp Ceyhun'u alarak orta sahada ki gücü biraz daha eline aldı. Ve sonunda kazanan yine Fatih Terim oldu. Maçtan sonra Ts ile birlikte Fatih Terimin adı geçti yine maçı izleyenlerin ağzında.Fatih hoca büyük adam kimi seçeceğini biliyor oldu..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder