29 Ağustos 2009 Cumartesi

Turkcell Süper Lig Anadolu'da ki Yabancı Futbolcular: Part 1:Darius Vassell [ANKARAGÜCÜ]


Bu postlarımızda Anadolu'da forma giyen ilgi çeken,kaliteli ve farklı yabancılara yer vereceğiz.Süper Lig'e renk veren yıldızlar burada olacak.İlk konuk futbolcumuz Darius Vassell.

Öncelikle 29 yaşında Premier Leage'de forma giyen bir oyuncuyu Ankara'ya getirmeyi başaran Ankaragücü yönetimine teşekkür ediyorum futbolseverler adına.
İlk haberi çıktığında balon haber olarak pek kulak asmadığımız fakat Ankara'ya indiğinde vay be dediğimiz bi transfer hikayesi.
Kariyerine baktığımızda sadece 3 kulüp görüyoruz bu da istikrarlı bir isim olduğunu bize gösteriyor.Bu takımlardan ilki Aston Villa.Tam 8 yıl formasını terlettiği takımda 162 maçta 32 gol attı.Ardından 2005 yılında Manchester City' transferi gerçekleşiyor.Burda da 103 maçta 17 gol atarak misyonunu Arapların satın almasıyla tamamlayan Vassell'in sonraki durağı Türkiye oluyor.Ayrıca İngiltere Milli takımı formasını 22 kez giyen Vassell'in 6 golü bulunuyor 1'i Türkiye'ye olmak üzere..

Şuana kadar Ankaragücü ile 3 Süper Lig maçına çıkan Vassel (İlk maç sonradan girdi) 2 gol atarak beklentileri karşılayacağının sinyallerini taraftarlarına verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder